​200 ligplaatsen
Diepgang 2.50m
Maximale lengte : 20 meter

5964dcdaf0ecf Brussel Royal Yacht Club - Infrastructuur  

 

 

Havendienst aanwezig van 8u tot 12u en van 13u tot 17h - Gesloten op zondag en maandag

 

 

In de haven vind u een loods van 200m² voor uw reparaties en schilderwerken, 2 kranen (1 t en 25 t ), water, electriciteit, winterberging op de kaai van 15.000m²

 

 

In het clubgebouw beschikt u over toiletten, douches, wasplaats met wasmachine en droogkast, wifi, restaurant, bar en grote privé parking.

 


Tramhalte in de nabijheid voor de stad, winkels, banken bevinden zich eveneens in de buurt.

 


Uitgerust met een kraan van 25t (uitsluitend bediend door de havenmeester) en een kleinere  kraan van 1t ter beschiking van de leden voor kleine bootjes en ontmasten van jachten. U kan rekenen op de raad en de hulp van gekwalificeerd personneel. De BRYC neemt de grootste zorg uw jacht, zijn leden en bezoekers.

Hydraulische bokkenwagen voor het verplaatsen en stallen van uw jacht, sleepboot, persoonlijke bergruimtes, loodsen,  winterberging op de kade, een profesionneel diensten paket constant beheerd door onze bestuursleden dit alles door gespecialiseerd personeel.

facebook Brussel Royal Yacht Club - Infrastructuurgoogle Brussel Royal Yacht Club - Infrastructuurtwitter Brussel Royal Yacht Club - Infrastructuurlinkedin Brussel Royal Yacht Club - Infrastructuur