32 (0)475 58 57 07

Herinnering

Sluiting van de gehele horeca (bars, cafés, restaurants...) voor een periode van vier weken. Afhaalmaaltijden blijven mogelijk tot 22.00 uur.

Het spijt ons dat we de sluiting van ons clubhuisrestaurant moeten aankondigen. Tot nader order is de heropeningstermijn vastgesteld op 20 november 2020.  Een cateringservice zal zeer binnenkort beschikbaar zijn.

Nieuwe maatregelen

Alexander De Croo kondigde tijdens een persconferentie de nieuwe maatregelen aan die zijn genomen in de strijd tegen de coronavirusepidemie. Deze maatregelen treden in werking op maandag 19 oktober. De situatie is ernstig en vereist de toepassing van de volgende maatregelen:

Invoering van een verplichte avondklok in het hele land van middernacht tot 5 uur 's morgens, behalve voor essentiële reizen zoals medische noodgevallen, hulp aan een minderjarige, ouderen en gehandicapten, etc., en zakenreizen, inclusief woon-werkverkeer.
Dicht contact beperkt tot één persoon buitenshuis
Sluiting van de gehele horeca (bars, cafés, restaurants...) voor een periode van vier weken. Binnen twee weken vindt een herbeoordeling plaats. Afhaalmaaltijden blijven mogelijk tot 22.00 uur.
Recepties en banketten zijn verboden met uitzondering van: hotels (restaurants zijn alleen open voor klanten van het etablissement), begrafenissen (de eindreceptie blijft mogelijk met een maximum van 40 personen).
De verkoop van alcoholische dranken is verboden na 20.00 uur.
Nachtwinkels sluiten om 22.00 uur.
Voor culturele evenementen zijn slechts 40 personen toegestaan binnenshuis.
Telewerken wordt de regel voor die functies die het zich kunnen veroorloven. De werkgever mag goed georganiseerde en beperkte terugkeeruren voor telewerkers plannen met inachtneming van de gezondheidsregels.
Groepen zijn beperkt tot maximaal 4 personen per 14 dagen per huishouden, altijd dezelfde personen en met respect voor de sociale afstanden.
Consumptie van drank en voedsel op markten en kleine beurzen (tot 200 personen) verboden
Vlooienmarkten, rommelmarkten, jaarmarkten, kerstmarkten en winterdorpen zijn verboden.
Op het niveau van de sportevenementen worden vanaf 23 oktober 200 personen toegelaten in plaats van 400, de kantines en verfrissingsstanden worden gesloten.

facebook Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2twitter Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2linkedin Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2

Club House Bar Restaurant

Des sponsors dont nous sommes fiers - Sponsors waar we trots op zijn

FB Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2 BRYC-LinkedIn Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2 Logo-BXL-115 Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2 bryc-PortDeBruxelles Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2 bryc-RegionBruxellesCapitale Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2 BRYC-FFYB Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2 Bryc-YACHTIRIS-136 Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2 Bryc-USHIP Brussel Royal Yacht Club - Horeca : noodmaat covid-19 w2